WORDPRESS

WordPress is een gebruiksvriendelijk en populair Content Management Systeem of CMS. Het biedt een pak voordelen voor de ontwikkelaars en eigenaars van een website.Meer dan 70% van alle websites die met een CMS gebouwd zijn, werken met dit systeem.

 

WAT IS WORDPRESS?

WordPress is een open-source content management systeem. Zo kun je met het systeem gemakkelijk inhoud toevoegen zonder het schrijven van codes.Bovendien heeftWordPress heeft een overzichtelijk dashboard waar je snel mee aan de slag kan. Zo is het een erg toegankelijk systeem voor mensen zonder technische voorkennis.
Het platform bestaat al verschillende jaren en werd in die periode steeds verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Aanvankelijk werd WordPress door bloggers gebruikt maar intussen in het CMS een vaste waarde binnen webdevelopment. WordPress kan uitgebreid worden met allerlei functies en applicaties.

WordPress: Het perfecte systeem voor jouw website

WordPress is het ideaal systeem voor allerlei soorten websites. Het Open Source CMS bestaat jaren en bouwde een enorm gamma aan tools en zogeheten plugins die je kunt gebruiken om jouw site te optimaliseren. Dit zijn enkele van de voordelen:

  • Volledig te personaliseren naar huisstijl en design. Zo zien klanten meteen dat ze op jouw website terecht gekomen zijn.
  • Eenvoudig zelf inhoud toevoegen, zaken aanpassen of toevoegen zonder technische voorkennis.
  • Enorm veel mogelijkheden en integraties zoals een externe webwinkel of andere dynamische data
  • Geoptimaliseerd voor ieder toestel. Steeds meer mensen surfen mobiel. Met WordPress zorg je er voor dat de website ook voor hen functioneert en er goed uitziet.
  • Heel wat mogelijkheden voor de opmaak van een webshop. Met WordPress bouw je eenvoudig een professionele webwinkel.
  • Veel plugins en invoegtoepassingen zoals een contactformulier, een email lijst, een chatrobot, …
  • Bijzonder geschikt voor zoekmachine optimalisatie waardoor je site hoog scoort in Google en andere zoekmachines.
  • Omdat zo veel ontwikkelaars werken met dit platform is er een goede technische ondersteuning en voortdurende verbetering van het systeem.  

lovamedia maakt graag jouw wordpress-site

LoVaMedia is jouw partner bij de opmaak en uitwerking van je nieuwe site. We ontzorgen je graag bij de opmaak van je website. Zo kun jij je volledig concentreren op je onderneming.

Een website voor elk budget

Zowel voor grote als kleine projecten kun je bij LoVaMedia terecht. Ben jij een startende ondernemer en beschik je over een beperkt budget? We zoeken samen de oplossing die past binnen jouw budget.

Een website zonder zorgen

LoVaMedia neemt graag alle zorgen op zich die de opmaak en realisatie van een site met zich meebrengt. Zo kun jij jou 100 % concentreren op het runnen van jouw bedrijf.

persoonlijke begeleiding

Bij LoVamedia is er met zaakvoerder Lode één aanspreekpunt die jouw project van a tot z kent. Samen met jou denkt hij na over je website en online strategie.

Hosting, onderhoud en monitoring

LoVamedia neemt de hosting van jouw website voor zijn rekening. Daarnaast zorgen we ook voor het onderhoud en de monitoring van je webstek.

SEO-optimalisatie

Wij schrijven goeie SEO content en de invulling van jouw website. Met jouw SEO geoptimaliseerde website zorgen we ervoor dat jouw pagina’s hoog scoren in Google.

benieuwd wat lovamedia voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer info